Dansk Folkeblad

Dansk Folkeblad er et uafhængigt tidsskrift, udgivet af Dansk Folkepartis folketingsgruppe med 6-7 årlige udgivelser siden februar 1997. Pressechef Søren Søndergaard er ansvarshavende redaktør. Du kan læse eller downloade samtlige udgivelser fra og med 1999 her på siden. Klik på forsiden af det blad, du vil læse eller downloade.

Dansk Folkeblad nr. 4, 2017
Kom med på DF's sommergruppemøde i dette nummer af Dansk Folkeblad. Du kan også møde partisekretær Poul Lindholm, der i september runder 70 år. Og så har skatteordfører Dennis Flydtkjær besøgt en vestjysk whisky-succes.

Dansk Folkeblad nr. 3, 2017
I dette nummer af Dansk Folkeblad kan du komme med til Pia Kjærsgaards og Henrik Thorups guldbryllup. Derudover kan du genopleve alle højdepunkterne fra Folkemødet på Bornholm.  

Dansk Folkeblad nr. 2, 2017
I dette nummer kan du blandt andet se alle billederne fra Pia Kjærsgaards 70 års fødselsdag, og så kan du møde orangutangungen Meryl, som DF er blevet adoptivforældre for.

Dansk Folkeblad nr. 1, 2017
I dette nummer kan du møde Karina Due og hundehvalpen Buster. Du bliver også taget med en tur til Europas nye kulturhovedstad. 
Og så har Dansk Folkeblad mødt Pia Kjærsgaard i anledning af hendes 70 års fødselsdag.

Dansk Folkeblad nr. 7 2016
I dette nummer jager Karina Due kattedræbere på Bornholm. Du kan også læse, hvad Suzanne Bjerrehuus mener om Europol. Og så springer Julemanden ud som DF'er.

Dansk Folkeblad ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Dansk Folkeblad nr. 6 2016
I dette nummer af Dansk Folkeblad kan du møde DF's nye ældreordfører, se hvad der skete, da Peter Kofod Poulsen mødte Natteravnene og følge med ind i eventyrets forunderlige verden på årets Kulturnat.
Læs også interviewet med Anders Vistisen i månedens udgave af Europæisk Folkeblad.

Dansk Folkeblad nr. 5 2016
I dette nummer af Dansk Folkeblad kan du læse om alle højdepunkterne fra årsmødet i Herning.

Dansk Folkeblad nr. 4 2016
I dette nummer bydes der velkommen til årsmødet. Der er også stor reportage fra sommergruppemødet og Danmarks største teltlejr.

Dansk Folkeblad nr. 3 2016
Læs store reportager om DFs deltagelse i årets folkemøde på Bornholm, Kristians ABC og meget, meget mere godt.
 

Dansk Folkeblad nr. 2 2016
Læs om, at DF inviterer til grisefest, Ældregruppen besøger et plejehjem, de Paralympiske Lege, DF brager frem på de sociale medier, Europæisk Folkeblad, menighedsrådsvalg og meget, meget mere.

Dansk Folkeblad nr. 1 2016
I dette nummer kan du møde Helsingørs nye DF borgmester, læse om hvordan DF spejler danskerne og naturligvis møde månedens DF'er.

Dansk Folkeblad nr. 7 2015
Danskerne sagde klart og tydeligt "nej tak" til mere EU den 3. december. I bladet kan du læse om den store valgaften og se mange flotte billeder fra begivenheden. Du kan også læse den spændende artikel om månedens DF'er, som har en meget interessant baggrund.

Dansk Folkeblad nr. 6 2015
Dette nummer handler i høj grad om afstemningen den 3. december. Dansk Folkeparti anbefaler selvfølgelig et "nej tak", og i bladet kan du læse om de mange gode grunde til, at du skal stemme nej.

Dansk Folkeblad nr. 5 2015
Læs (næsten) alt om årsmødet i Herning. Taler, politik, underholdning og fest. At læse Dansk Folkeblad er næsten som at være der selv.
 
 

Dansk Folkeblad nr. 4 2015
Pia Kjærsgaard ny formand for Folketinget, DFs sommergruppemøde i Skagen og besøg i "DF-land". Læs om de ting og meget, meget mere i det nye nummer af Dansk Folkeblad.
 
 

Dansk Folkeblad nr. 3 2015
Læs (næsten) alt om det historiske valg, som gjorde Dansk Folkeparti til Danmarks næststørste parti. Desuden stor reportage om Grundlovsdag, DF som teater, flygtningeboom og folkemødet på Bornholm.

Dansk Folkeblad nr. 2 2015
I dette nummer kan du læse om, hvordan DR3's Montecarlo værter ser på DF's merchandise, Søren Espersens hilsen til Dronningen på den store dag, om hvordan tyrkiske daginstitutioner dukker op i Danmark og en fin reportage med masser af billeder fra receptionen i anledningen af Liselott Blixt 50 års fødselsdag.
 
 

Dansk Folkeblad nr. 1 2015
Årets første udgave af Folkebladet byder blandet meget andet på et helt nyt "ekstra" blad om EU-forhold. Her er der fokus på kampen mod skattely, Tyrkiet og sikkerheden i Europa-Parlamentet. Derudover er der naturligvis fokus på terrorangrebene i Frankrig, den nye formand for DF Ungdom og så videre og så videre. God læselyst!

Dansk Folkeblad nr. 7 2014
I dette nummer kan du læse om Kristian Thulesen Dahls tur rundt i Danmark, om stenrige oliestaters "nej tak" til asylansøgere, om dyrevelfærdsordfører Dennis Flydtkjærs besøg hos Dyreværnet, om EU's vanvittige støtte til tyrefægtning, en masse herligt EU-stof og meget, meget mere.

Dansk Folkeblad nr.6 2014
Læs om uddelingen af Altingets Ting-Pris, hvor der var hele tre DF'ere blandt de tre nominerede. Så det blev en DF'er, der vandt. Se hvem inde i bladet. Læs desuden om Kristian Thulesen Dahl på farten, den nye biografi om Peter Skaarup, om "danske" madvarer og DF i EU.

Dansk Folkeblad nr.5 2014
Læs næsten alt om "Rekordernes Årsmøde", også kendt som Dansk Folkepartis årsmøde 2014. Der var rekordmange deltagere med, og det var på alle leder og kanter større end noget, der tidligere er set i DF regi. Derudover byder bladet på et herligt lokalportræt af DF i Halsnæs, en artikel om den regulære asylbombe og en artikel om den nye og meget spændende biografi om Peter Skaarup.

Dansk Folkeblad nr. 4 2014
I dette fjerde nummer af Dansk Folkeblad er der blandt meget andet godt stof massiv dækning af sommergruppemødet, Kristian Thulesen Dahls deltagelse i Tour Team Rynkeby og et portræt af DF-Tønder.

Dansk Folkeblad nr. 3 2014
I dette blad kan du læse om DFs triumf ved Europa-Parlamentsvalget i maj 2014, og desuden er der en masse stof om Folkemødet.

Dansk Folkeblad nr.2 2014
Denne gang byder Dansk Folkeblad på stor artikel om 40-års jubilar Ole Pilgaard Andersen, portræt af Jette Skive, DF's rådmand i Aarhus, to gange månedens DF'er og så naturligvis en masse godt stof om det kommende valg til Europa-Parlamentet.

Dansk Folkeblad nr. 1 2014
Læs om Pia Kjærsgaards 30-års jubilæum som MF'er, pindsvin, DF i roseklub, hvordan DF har været med til at løfte skoleskak, boganmeldelse og meget, meget mere.

Dansk Folkeblad nr. 7 2013
I dette nummer kan du blandt meget andet læse om DFs forrygende succes ved kommunalvalget, DFs første borgmester, stalking, lokalportræt og nye choktal i forhold til permanente opholdstilladelser.
 

Dansk Folkeblad nr. 6 2013
Stort interview med Pia Kjærsgaard om hendes nye bog "Fordi jeg var nødt til det", Kommunalvalg 2013, catwalk på Borgen, Regeringens ulidelige Kina-hykleri og lokalportræt af DF i Albertslund.

Dansk Folkeblad nr. 5 2013
Denne gang med stor reportage fra rekordernes årsmøde. Læs om den forrygende fest og de interessante indlæg i Herning. Desuden kan du læse om dyreværnspoliti, der er en succes i Sverige, om stormoskéen på Nørrebro og Fregatten Jylland.

Dansk Folkeblad, nr. 4 2013
Læs om da DF sejlede for Danmark, politiet sminker tal, DF spejler danskerne og et lokalportræt af DF i Holbæk.

Dansk Folkeblad, nr. 3 2013
I dette nummer kan du blandt andet læse en stor reportage fra Folkemødet på Bornholm, at EU-modstanden vokser, om tyrkisk politis overfald på Morten Messerschmidt og gadekrig i Sverige.

Dansk Folkeblad, nr 2, april 2013
Læs blandt andet om afsløringen af portræt af Pia Kjærsgaard, interview med Lars Hedegaard og portræt af lokalforeningen i Roskilde.
 
 

Dansk Folkeblad, nr. 1, februar 2013 
Læs om kampen om Grønlands undergrund, portræt af lokalforeningen i Sønderborg og DFs plan for landdistrikterne

Dansk Folkeblad nr. 7, december 2012
Læs om Dansk Folkepartis julekampagne, Pia Kjærsgaards julebog og et lokalportræt af Vallensbæk.

Dansk Folkeblad nr 6,  november 2012
Portræt af DFs ny gruppeformand Peter Skaarup. Læs også om eksplosion i antallet af asylansøgere, DFs besøg på Tunø og portræt af DFs lokalforening i Gribskov.

Dansk Folkeblad, nr. 5 - oktober 2012
 
Læs alt om det historiske årsmøde i Herning, hvor Dansk Folkeparti fik ny formand. Interview med Pia Kjærsgaard og Kristian Thulesen Dahl. Om at sige farvel og goddag.

Dansk Folkeblad, nr 4 - september 2012
I dette nummer kan du læse om formandsskiftet i Dansk Folkeparti. Pia Kjærsgaard takker af i sin sidste leder, og fortæller om de 17 år i formandsstolen. Læs også om det historiske sommergruppemøde i Silkeborg og om optakten til det mindst lige så historiske årsmøde i Herning den 15.-16. september, hvor der allerede inden nyheden om formandsskiftet var rekord i antallet af tilmeldinger.

Dansk Folkeblad,  nr 3 - juli 2012
Læs om det store folkemøde på Bornholm, EU-konference på Christiansborg og grundlovsmøde på Lykkesholm

Dansk Folkeblad, nr 2 - april 2012
I dette nummer kan du læse om DFs gadekampagne 'Spørg Folket', som satte fokus på folkeafstemning om europagten. Læs også om et fodbold VM helt uden øl - og DFs nej til regeringens planer om yderligere stramninger af rygeloven, som afstedkom sangen Café Pullimut. 

Dansk Folkeblad, nr 1 - februar 2012
I dette nummer kan du læse den abeskønne historie om, hvordan Dansk Folkeparti har adopteret orangutangen Henrik, om forbud mod dyresex og så en masse om cirkus EU.

Dansk Folkeblad, nr 7 - december 2011
Læs om hvordan Marie Krarup og Christian Langballe holdt jul i præstegården. Sharia-zoner på vej i Danmark. Julehilsen fra Chef Absalon i Aden Bugten.

Dansk Folkeblad, nr 6 - november 2011
Læs om valgflæskesvær på Strøget, stor medlemstilgang og se billedet af den nye Folketingsgruppe
Dansk Folkeblad, nr 5 - oktober 2011
Læs alt om folketingsvalget den 15. september 2011, om det forrygende årsmøde i Herning weekenden derpå, og om Lise, som vandt Dansk Folkepartis betalingsringslotteri.

Dansk Folkeblad, nr. 4 September 2011
Fokus på folketingsvalget 2011, 'Hold døren åben, men landet trygt', 'DFU giver Thorning hjemmearbejde' og Pia maler for syge børn. Optakt til årsmøde. 

Dansk Folkeblad, nr. 3 Juli 2011
Læs om det store Folkemøde på Bornholm, Skt. Hansfest, grundlovsfest i grænsens tegn og om dansk politi, som tager irakiske betjente i skole.

Dansk Folkeblad, nr. 2 april 2011
Læs i dette nummer om DFs kamp for genindførelse af dansk grænsekontrol og det store folkemøde på Tønderhus den 26. marts 2011. Læs også: 'DF vil stalking til livs', 'Til middag hos Pia Kjærsgaard', 'EU-Domstolen truer den danske velfærd' og 'Ny sejr i kampen mod dyrplageri'. 

Dansk Folkeblad, nr. 1, 2011
Her kan du læse alt om Dansk Folkepartis hit-video "Dit land - dit valg", der i januar tog anmelderne og (mere vigtigt) danskerne med storm. Du kan også læse om Peters baby, Langballe på russisk og alt det nye fra Christiansborg og Bruxelles.
 
 
Dansk Folkeblad, nr. 7, 2010
Julen spiller en central rolle i dette nummer af Dansk Folkeblad. Du kan se og læse om Dansk Folkepartis flotte julehilsen til danskerne. Du kan også læse om Pia Kjærsgaards besøg i Tingberg, finansloven for 2011, DF's arbejde for udviklingshæmmede og så er der også lidt om citronmåner.

Dansk Folkeblad, nr. 6, 2010
Novembernummeret er alt andet end kedeligt. Du kan læse om "Dansk Folkeparty ved Kulturnat 2010", moskéer i provinsen, Pia's (gule)rødder og om, hvordan Ishøjs borgmester svigter danskerne i multikulturalismens navn.
 
 
 
 
 
 
 
 
Dansk Folkeblad, nr. 5, 2010
Læs alt (eller i hvert fald det meste) om årsmødet. Nummeret indeholder en stor årsmøde-reportage med masser af flotte billeder og et interview med årets gæstetaler, Ayaan Hirsi Ali. Læs også om det svenske valg, om Hizb-ut-Tahrirs konference i Bella-Centret, om den nye biografi om Jesper Langballe og et maleri, der efter redaktørens mening må være malet af Piacasso.

Dansk Folkeblad, nr. 4, 2010
Denne gang kan du læse om, at Pia Kjærsgaard deltager i tv-programmet "Fangerne på fortet" på TV3. Du kan også læse, at DF har sikret flere penge til offerrådgivning og et offers beretning om mødet med en voldsmand. Desuden interviewes Ralf Pittelkow og Karen Jespersen i anledningen af deres nye bog "Islams magt".
 
 
 
 
 
 
Dansk Folkeblad, nr. 3, 2010
Dette nummer sætter fokus på den store forårskampagne "Dyrene har en stemme", du læse reportager og se billeder fra såvel Grundlovsfest på Lykkesholm, som Sankt Hans ved Roskilde Fjord og så kan du møde en mand, der har DF helt tæt på kroppen.
 

Dansk Folkeblad, nr. 2, 2010
Aprilnummeret indeholder b.la en reportage fra Pia Kjærsgaard og Kristian Thulesen Dahls Danmarksturné, en artikel om Morten Messerschmidts vision for det nye Europa og så kan du læse, hvordan det gik til, da DFU fik sin første kvindelige formand.Dansk Folkeblad, nr. 1, 2010
Februarnummeret byder et ekslusivt interview med DF´s kulturordfører, Karin Nødgaard, i forbindelse med forhandlingerne om medieforliget. Desuden kan du læse om en 15-årig, der er vild med DF, og du kan se et billede fra da Pia Kjærsgaard mødte Terminator.Dansk Folkeblad, nr. 6, 2009
Decembernummeret byder på en række førjulegaver i form af historierne om de mange gode resultater DF opnåede under finanslovsforhandlinger, og et godt DF-resultat ved kommunalvalget. Læs også artiklen om DF´s støtte til Danner Huset, der hjælper voldsramte kvinder.Dansk Folkeblad, nr. 5, 2009
Oktoberbladet beretter om et brag af et årsmøde, hvor der i dén grad blev festet igennem. Desuden fortæller Farshad Kholgi om sit syn på blandt andet stormoskéer og Iran. Og så er der nyt fra vores folk i Bruxelles.Dansk Folkeblad, nr 4, 2009
Læs om et vellykket DF-sommermøde, hvor der blev skudt med skarpt - og ramt i plet! Læs også om et Hong Kong i forfald, interview med den 88-årige opdagelsesrejsende Jens Bjerre, og se hvad bladets gæsteskribent, Claes Kastholm-Hansen skriver om selvforsvar.

Dansk Folkeblad nr. 3, 2009
Læs alt om valgsejren til Europa-Parlamentsvalget, om de to nyvalgte medlemmers visioner for arbejdet i Bruxelles og om valgfesten på Christiansborg. Se billederne fra Kristian Thulesens Dahls reception, læs portrættet af DF Furesø og mød dyreværnsforkæmperen Peter Mollerup i artikelserien Ildsjælen. Du kan også læse om DF´s Grundlovsfest og Skt. Hans fest, samt om kvindelige selvmordsterrorister i Når kvinder dræber.Dansk Folkeblad nr. 2, 2009
Læs om det kommende Europa-Parlamentsvalg, om Danmarks nyfødte prins og om Dansk Folkeparti som de unges parti. Se portrættet af Dannerhusets direktør, Vie Klarup Voetmann, og læs gæsteskribent Thomas Bloch Ravns artikel om Den Gamle By i Århus. Følg Dansk Folkeblad på reportage på Nørrebro og læs om de danske, muslimske foreninger og deres tvivlsomme bagland.
EU-særnummer, 2009
Særnummer i forbindelse med Europa-Parlamentsvalget den 7. juni 2009. Læs alt om Dansk Folkepartis kandidater, se Folkebladets reportage fra Bruxelles og læs det store interview med spidskandidat Morten Messerschmidt og afgående EP-medlem, Mogens Camre. Læs også om EU og udlændigepolitikken, om arbejdsmarkedet og om dyrevelfærd i EU. Genopfrisk de berømte, historiske NEJ´er og læs gæsteskribent Frank Dahlgaards om euro´ens negative indflydelse.


Dansk Folkeblad nr. 1, 2009
Læs om Dansk Folkepartis EU-kandidater, om Pia Kjærsgaards 25 års jubilæum som folketingspolitiker, besøg Mekka, se portrættet af DF Ringsted og mød ildsjælen Inge Fjordside fra E-huset på Nørrebro. Se Lars Hedegaards klumme Groft Salt og læs om den iranske modstandsbevægelse og anmeldelsen af bøgerne Den sociale smeltedigel, Danskerne og Blandt kriminelle muslimer.Dansk Folkeblad nr. 6, 2008
Læs om finanslovsforhandlingerne, forslag om byrdestop for erhvervslivet, DF´s Social- og Sundhedskonference og se portrættet af DF Haderslev. Læs Lars Hedegaards anmeldelse af Kaare R. Skous Land at lede og anmeldelsen af bogen LederDNA. Se de flotte billeder fra Kulturnatten og læs om Morten Messerschmidts og Dot Wessmans nye jule-cd.
Dansk Folkeblad nr. 5, 2008
Læs alt om Årsmøde nr. 13, om partiets nye indflydelse på EU-politikken og de seneste stramninger på udlændingeområdet. Se portrættet af DF Langeland, læs anmeldelsen af Henning Grelles bog om Stauning og hør om, hvordan en inkarneret Israel-kritiker er kommet på Udenrigsministeriets lønningsliste.

Dansk Folkeblad nr. 4, 2008
Læs om EF-domstolens indblanding i dansk udlændingepolitik, om Dansk Folkepartis sommergruppemøde og mindeord om Glistrup. Se portrættet af Køge lokalforening, læs om Danmarks første CO2-neutrale andelsboligforening og se, hvordan arbejde ikke nødvendigvis er vejen til god integration.

Dansk Folkeblad nr. 3, 2008
Læs om irernes modige NEJ til Lissabon-traktaten, om Geert Wilders´ besøg i København og om dyrevelfærd og økologi. Se de flotte billeder fra DF´s Grundlovsarrangement, læs om Per Clausens mange spørgsmål til embedsapparatet og se boganmeldelsen af bøgerne Et delt Danmark og Den usynlige verden. Læs også portrættet af den unge mand, der drog til Dubai for at undskylde for Muhammed-tegningerne.
Dansk Folkeblad nr. 2, 2008
Læs om den danske indsats i Afghanistan og mød konstabel Thom Jensen, som er en af de danske helte i Afghanistan. Se alle de fingeraftryk, som Dansk Folkeparti fik sat på Finansloven for 2008, og se listen over de lovinitiativer, som Dansk Folkeparti har foretaget i indeværende folketingssamling. Mød gæsten Jens-Peter Bonde, og læs om stue-undulaternes til tider hårde livsvilkår.

Dansk Folkeblad nr. 1, 2008
Så underskrev Fogh Lissabon-traktaten og overgav dermed endnu mere dansk suverænitet til EU. Læs også om det amerikanske præsidentvalg, om en hårdt plaget buschaufførs hverdag og om Ny Alliances historiske nedtur. Se anmeldelsen af Arzrounis bog På ret kurs, læs om DF-Rødovre og se afsløringen af, at østarbejdere næsten ikke betaler skat.


Dansk Folkeblad nr. 6, 2007
Læs alt om resultaterne fra folketingsvalget og se de mange festlige billeder fra valgaftenen. Lær partiets nye MF´ere at kende og se også reportagen fra årets kulturnat. Læs desuden om Birthe Rønn Hornbechs mange kovendinger, om DF´s tur til Bruxelles og mød lokalafdelingen i Kalundborg. Se også anmeldelsen af festskriftet i anledning af Søren Krarups 70 års fødselsdag og læs om Kristian Thulesen Dahls besøg i Vollsmose. Gæsten i dette nr. er Mrutyuanjai Mishra, som skriver om islamisk terror.


Dansk Folkeblad nr. 5, 2007
Læs om partiets 12. årsmøde, om danske kolonihaver og om socialdemokratiske nedskæringer for de ældre i Odense Kommune. Hør FOA-formand Dennis Kristensens vurdering af plejesektorens fremtid, mød DF-Guldborgsund og læs om vores nye partiblomst - margueritten. 

Dansk Folkeblad nr. 4, 2007
Læs om Dansk Folkepartis sommergruppemøde, den nye værdi-kampagne og om Pia Kjærsgaards frifindelse i byretten. Mød partisekretær Poul Lindholm i et fødselsdagsportræt, læs om Jomfruøernes erstatningskrav mod Danmark og om skotternes moderne selvstændighedskamp. Boganmeldelsen er denne gang af Ole Birk Olesens Taberfabrikken.Dansk Folkeblad nr. 3, 2007
Læs om Dansk Folkepartis Grundlovsmøde på Lykkesholm, Tyrkiets brud på menneskerettighederne og jødehad i Arabien. Nyd artiklen om de lyse nætters tid og se portrættet af Odense Lokalforening og læs boganmeldelsen af Søren Espersens nye bog, Israels selvstændighedskrig - og de danske frivillige.Dansk Folkeblad nr. 2, 2007 
I dette nummer kan du følge Pia og Kristian på landsturné og læse portrætter af Vejle Lokalforening samt afgående DFU-formand Kenneth Kristensen. Læs også om situationen i den københavnske taxa-branche, om folkepensionens 50 års jubilæum, om DF´s nyeste politiske initiativer samt boganmeldelsen af Meier Carlsens Den Fjerde Alliance.

Dansk Folkeblad nr. 1, 2007
Læs alt om Pia Kjærsgaards 60 års fødselsdag og se de mange flotte billeder. Læs desuden om Che Guevara-kulten, om den snigende EU-forfatning og om svensk jødehad. Oplev Stevns Lokalforening og læs anmeldelsen Den som blinker er bange for døden. Gæsteskribent i dette nummer er skuespilleren Farshad Kholgi.


2063


Dansk Folkeblad nr. 6, 2006
Læs om DF-stifter Poul Nødgaards 70 års fødselsdag, og se billederne fra hans reception på Christiansborg. Hør om finanslovsforhandlingerne, se tidens historiske afbildninger af Muhammed, læs om lækker dansk julemad og se portrættet af Jens Jackie Jensen. Læs desuden om Tyrkiets ødelæggelse af kristen kulturarv på Cypern og se anmeldelsen af Kenneth Kristensens nye bog om politiserende skolebøger.

1587

Dansk Folkeblad nr. 5, 2006
Alt om Årsmødet: Læs sammendrag af talerne, hør medlemmernes indtryk og se billederne fra dagen og aftenens fest. Se også anmeldelser af de spændende bøger Digteren og partiformanden og Islamister og naivister, og læs første artikel i Dansk Folkeblads nye serie om dansk mad.
1671
Dansk Folkeblad nr. 4, 2006
Mød plejehjemsleder Thyra Frank i portrættet, læs om indoktrineringen i danske skolebøger og om vold mod kristne i den muslimske verden. Se også billederne fra årets Sommergruppemøde og læs anmeldelsen af Geoffrey Cains bog Gensyn med Ondskabens Ikon.
2105

Dansk Folkeblad nr. 3, 2006
Læs blandt andet en reportage fra Retsudvalgets terrorhøring, se de flotte billeder fra DF’s Grundlovsfest og mød den uhyggelige islamistiske terrorsympatisør Tariq al-Suweidan. Du kan også opleve et portræt af den unge DFU´er Rebecca Holst og læse om, hvordan DF sikrer handicappede unge en uddannelse.
1328

Dansk Folkeblad nr. 2, 2006
I dette blad kan du blandt andet læse en gennemgang af Muhammed-krisen, et portræt af MF Søren Espersen og en artikel om Irans præsident, Mahmoud Ahmadinejad. Se desuden sundhedsordfører Birthe Skaarups mening om rygepolitik og læs om MEP Poul Nyrup Rasmussens blakkede samarbejdspartnere i Europa-Parlamentet.
1410

Dansk Folkeblad nr. 1, 2006
Nummeret indeholder et tema om EU-tænkepausen. Læs også om partiets nye uddannelsesordfører Martin Henriksen og om løgneren Abu Laban. Desuden bringes et interview med Naser Khader og en artikel om den faldende tilstrømning af indvandrere til Danmark.

1919


 

Dansk Folkeblad nr. 6, 2005
Læs om resultaterne fra kommunal- og regionrådsvalgene og se alle Dansk Folkepartis folkevalgte ude i landet. Nummeret bringer også en artikel om den succesfulde finanslov, hvor Dansk Folkeparti skaffede tre milliarder til sine mærkesager. Desuden kan du læse om organisationen Muslimer i Dialog.
1724
Dansk Folkeblad nr. 5, 2005
Se den store reportage fra Dansk Folkepartis 10 års jubilæumsårsmøde. I dette nummer kan du også læse en artikel om den svenske by Malmøs store problemer med indvandrere. Læs også anmeldelsen af DFU´s formand Kenneth Kristensens bog En dansk fremtid - Historien om Dansk Folkepartis Ungdom 1995-2005.
1637
Dansk Folkeblad nr. 4, 2005
Dansk Folkeparti fylder 10 år den 5. oktober i år - og det præger denne udgave af Dansk Folkeblad. Du kan læse et stort, eksklusivt jubilæumsinterview med Pia Kjærsgaard og se billeder fra de første 10 år af partiets liv. Ud over jubilæet indeholder dette nummer en artikel om den nye integrationsaftale. Gæsten er Helle Merete Brix, som i sit indlæg skriver om de islamiserede skoler i Frankrig.

1671

Dansk Folkeblad nr. 3, 2005
Se den store reportage fra grundlovsfesten på Lykkesholm Slot på Fyn. Dette nummer af Dansk Folkeblad kan fortælle om indvandrerbomben under den danske velfærdsstat og i nummeret bringes også flere artikler om Tyrkiet. Endelig får det glædelige nej i Frankrig og Holland et ord med på vejen.
1555
Dansk Folkeblad nr. 2, 2005
Aprilnummeret indeholder flere artikler om EU-forfatningen, som befolkningen skal stemme om den 27.september. Læs om hvorfor debatten om forfatningen og Tyrkiets medlemskab af EU er én og samme debat. Nummeret indeholder også en artikel om en af konsekvenserne af EU´s udvidelse - nemlig fyringer af danske slagteriarbejdere.
1612
Dansk Folkeblad nr. 1, 2005
Valget den 8. februar gav Dansk Folkeparti 24 mandater og martsnummeret indeholder en præsentation af de nyvalgte MF´ere. Desuden bringes en stor reportage fra valgaftenen på Christiansborg, hvor Dansk Folkeparti fejrede, at 444.948 danskere havde stemt på partiet.
1374
Dansk Folkeblad nr. 6, 2004
Sveriges Tragedie er temaet i decembernummeret - hvor forsiden i øvrigt markerer H.C. Andersen, idet 2005 står i digterens tegn. Sverige, som med sin ekstreme udlændingepolitik har gjort landet til en flygtningemagnet, og nu faktisk truer også Danmarks velfærd. Over 9 sider beskrives den tragedie, der nu truer det svenske folk. Og så varmer Pia Kjærsgaard op til det valg, som alle venter kommer efter nytår.
1595
Dansk Folkeblad nr. 5, 2004
Dansk Folkeparti erklærer sig parat til et samarbejde med Socialdemokraterne. Invitationen blev sendt fra talerstolen på DFs 9. årsmøde af folketingsgruppens formand, Kristian Thulesen Dahl. Bladet rummer i øvrigt en kæmpereportage netop fra årsmødet - med 14 spændende sider.
1352
Dansk Folkeblad nr. 4, 2004
Dansk Folkepartis nye kampagnesatsning, frisk-pust-over-landet lanceres med dette blad, som også indeholder en billedreportage fra valgfesten på Christiansborg, hvor det blev fejret, at Mogens Camre fik genvalg til Europa-Parlamentet. Yderligere beskrives den nye kommunale reform, som bliver stærkt præget af Dansk Folkeparti.
1507
Dansk Folkeblad nr. 3, 2004
Det kongelige bryllup den 14. maj 2004 blev selvfølgelig markeret på forsiden som store begivenheder i kongehuset bliver det. Ellers fortalte bladet om hvordan Dansk Folkeparti og Regeringen var kommet på kollisionskurs om indfødsretten, idet Dansk Folkeparti frygter, at der igen er ved at melde sig en vis slaphed i systemet. Bladet indeholder også en oversigt over alle DF´s nye folketingskandidater.
1510
Dansk Folkeblad nr. 2, 2004
Som det eneste parti i Folketinget melder Dansk Folkeparti klart ud: Tyrkiet skal ikke nogensinde være medlem af EU.
Det fortælles også, at Pia Kjærsgaard nu i følge Berlingskes Nyhedsmagasin er landets mest magtfulde kvinde og den tredje mest magtfulde person. DF´s 12 EU-kandidater præsenteres.
1571
Dansk Folkeblad nr. 1, 2004
Det afsløres, at Socialdemokraterne fortsætter sin omfattende læserbrevshumbug, styret af SNT og med Henning Tjørnehøj som bagmand. Pia Kjærsgaard opfordrer til, at V og K holder op med at skændes - det er ikke til fordel for det borgerlige samarbejde, mener hun.
1492
Dansk Folkeblad nr. 6, 2003
Den første afsløring af, at Socialdemokraterne har startet en omfattende svindel med debatindlæg mod Pia Kjærsgaard.
Euroland er i en dyb, dyb krise, hvor de små lande tryner de små - og så er EU i øvrigt klar til at flå milliarder af kroner op af danskernes lommer.
1513
Dansk Folkeblad nr. 5, 2003
Den dejlige Mary Elizabeth Donaldson sprang ind i alle danske hjerter, da hun forlovede sig med Kronprinsen, og Dansk Folkeblad sagde tillykke med det smukkeste forsidebillede af den kommende kronprinsesse.
Bladet i øvrigt: Kæmpereportage med alle billederne fra DF´s 8. årsmøde.
1243
Dansk Folkeblad nr. 4, 2003
Mogens Camre og Ulla Dahlerup er som h.h.v. nr. 1 og 2 klar til DFs kandidatliste til EU-valget den 13. juni 2004.
Bladet afslører en ondsindet manipulation i udenlandske turistbøger om Danmark - styret af venstreorienterede herhjemme, der vil så tvivl om den nye regering. DF indleder sin kampagne for at forsvare Grundloven.
1398
Dansk Folkeblad nr. 3, 2003
- Generalløjtnant Hillingsø: - Kræver mindst 20.000 kampklare soldater
- Ellemanns center bag ny tilsværtning af Kjærsgaard
- Camre skaffer computere til skole i Kenya
- EU-forfatningen et attentat mod små lande
- Regeringen: Social turisme truer
- Frevert på vej mod nye mål
- Alt om Grundlovsfesten på Fyn
- Ny frihedskamp: Grundlov eller EU-forfatning
- Højesteret: Racistisk at være mod indvandring
- Tag med på studietur til Strasbourg

1403
Dansk Folkeblad nr. 2, 2003
Med Korvetten Olfert Fischer på forsiden markerer bladet, at Danmark nu er i front for friheden og sikkerheden og at danske soldater er med befrielselseshæren ind i Irak. Det afsløres yderligere, at EU truer danske arbejdspladser og velfærdsordninger.
1192
Dansk Folkeblad nr. 1, 2003

1247
Dansk Folkeblad nr. 6, 2002
I nytårsudgaven af Dansk Folkeblad kan du blandt andet læse om DF´s nytårsfortsæt. Nu gælder det dyrene og om vores kamp mod omskæring af små muslimske piger.
1379

Dansk Folkeblad nr. 5, 2002
Læs om danske boligejere, der af gode grunde løber skrigende væk fra euroen.
Se også den flotte reportage fra DF´s 7. årsmøde.

1202
Dansk Folkeblad nr. 4, 2002
I dette blad kan du læse om, at arbejdere strømmer til Dansk Folkeparti og om asylstrømmen, der er i dramatisk nedgang.
1011

Dansk Folkeblad nr. 3, 2002
Nu sætter landsretten endelig en stopper for vulgære angreb på Pia Kjærsgaard.
Og så er der ikke brug mere indvandring - EU undsiger nemlig Dansk Industri. Sidst, men ikke mindst, er det endelig sommer, og vi er på besøg i det smukke sommerlandskab hos Bent Bøgsted, DF´s arbejdsmarkedsordfører, i Dybvad ved Sæby - læs interviewet. 
 

1056

Dansk Folkeblad nr. 2, 2002
»Opfyld Allahs pligt!« Læs om hvordan små københavnske drenge er i lære som selvmordsterrorister. Og se Pia Kjærsgaards advarsel til Fogh: De nye stramninger er kun en spæd begyndelse.

984

Dansk Folkeblad nr. 1, 2002
Læs om hvordan Dansk Folkeparti forpurrede muslimsk gravplads og om måden, DF styrede Finansloven på plads. Desuden fortæller Peter Skaaup, næstformand for DF, at han vil kæmpe for Danmark fra sin plads i EU-Konventet. 
  

1199
Dansk Folkeblad nr. 6, 2001
1272
Dansk Folkeblad nr. 5, 2001

  
 
865
Dansk Folkeblad nr. 4, 2001 
 
1188
Dansk Folkeblad nr. 3, 2001 
 
1245
Dansk Folkeblad nr. 2, 2001 
1113
Dansk Folkeblad nr. 1, 2001 
1082

Dansk Folkeblad nr. 5, 2000 
Krarup og Langballe på vej i Folketinget for DF.
Igen: Socialdemokrat til DF.
The Old School Tie - Sådan manipulerer købte EU-eksperter med Danmark.    
Dansk Folkeblad nr. 4, 2000
Great Danes! Et dansk nej - på vegne af de europæiske folk.
Alt om årsmødet 2000.

1129

Dansk Folkeblad nr. 3, 2000
Det gælder friheden: Stem dansk - stem nej!
Aukens prestigeprojekt: 20.000 hektar frugtbar jord omdannes til sump.

2040

Dansk Folkeblad nr. 2, 2000
Big Brother is Watching Us: EU´s meningspoliti sættes ind mod DF.
Vi stemmer dansk for kronen og fædrelandet - festlig, folkelig, solrig og sommerlig kampagnestart.

2287

Dansk Folkeblad nr. 1, 2000
Hendes Majestæt Dronning Magrethe fylder 60 år.
Multietnisk kampagne til 25 mio. kr. - betalt af aviserne og skatteyderne.
Vatos locos - indvandrerbander organiserer sig.

2336

Dansk Folkeblad nr. 6, 1999
Læs om Grundtvig - årtusindets dansker.
Annonce i kinesisk studieavis: Kom til Danmark - det er gratis!

1425

Dansk Folkeblad nr. 5, 1999
Årsmøde 1999 - læs alt om årsmødet og festen.
For kronen og fædrelandet - DF forbereder kæmpekampagne i 2000. 
  

902
Dansk Folkeblad nr. 4, 1999
Læs om DFs efterårskampagne, Gamle Danmark - tryghed i alderdommen.
Ældre umyndiggøres- Sygeplejerske taler ud om den manglende ældrepleje.
Camre i ønskegruppe. DF har gjort sit indtog Europa-Parlamentet.
Og Kjærsgaard vinder retssag
S-bulldozere mod kolonihavefolket
Ude i Danmark.

937

Dansk Folkeblad nr. 3, 1999
Ny DF-triumf:Camre i EU-Parlamentet- læs reportagen fra valgfesten på Christiansborg og se alle DF-tal fra EP-valget.
DF´s folkefest på Dybbøl samlede 850 mennesker og det i silende regn.

1047

Dansk Folkeblad nr. 2, 1999
Camre er EU-spidskandidat.
Kendt C-politiker til DF.
Ny-landsformand: Præsentation af Kenneth Kristensen.
Politimand har fået nok: Sandholmlejren er det rene fup.

1101
 

Dansk Folkeblad nr. 1, 1999
Læs om:
Radikale trusler mod Hjemmeværnet.
Nu kan kriminelle blive politibetjente.
DF-portrættet - Kenneth Lambrecht, DFU.