Europæisk Folkeblad

Tidsskriftet er udgivet af ECR-Gruppen i Europa-Parlamentet. Det har eksisteret siden 2015. Ansvarshavende redaktør er Karsten Lorentzen. Artikler og indlæg udtrykker ikke nødvendigvis ECR-Gruppens eller Dansk Folkepartis synspunkter.
 
Klik på forsiden af det blad, du vil læse eller downloade.
 
 
 
 

Europæisk Folkeblad nr. 7 2016
I dette nummer kan du læse om vestlige aktivister, der hjælper migranter til Europa via Middelhavet. Du kan også læse om den resolution, der midlertidigt har sat en stopper for EU's optagelsesforhandlinger med Tyrkiet.  

Europæisk Folkeblad nr. 6 2016
Anders Vistisen gør hovedrent. Tysk indvandringskritisk parti slår Merkel på hjemmebane. Og så er der DF-besøg i Bruxelles.  

Europæisk Folkeblad nr. 5 2016
I dette nummer finder du alt om MEP'ernes årsmødetaler – samt en spændende reportage fra ”junglen” i Calais.

Europæisk Folkeblad nr. 4 2016
I denne måned kan du læse om, hvorfor Tyrkiet skal holdes ude af EU, og om en fødevarebranche under pres på grund af overdreven dansk lovgivningsiver.

Europæisk Folkeblad nr. 3 2016
I dette nummer af Europæisk Folkeblad kan du læse om Storbritannien efter Brexit. Gå heller ikke glip af reportagen fra Folkemødet på Bornholm eller historien om, hvordan DF kommer boligejerne til undsætning i Europa-Parlamentet.

Europæisk Folkeblad nr. 2 2016
"Anders Vistisen: Nej til flygtningekvoter", "Morten Messerschmidt kæmper for dansk realkredit", "Jørn Dohrmann: Jag våben i stedet for jægere" og "DF-besøg i Bruxelles".

Europæisk Folkeblad nr. 1 2016
"EU-fordeling af flygtninge total fiasko", "Anders Vistisen efter forhør af danske ministre i Europa-Parlamentet: Storhedsvanvid!" og "Jørn Dohrmann: Dansk landbrug udsat for urimelig konkurrence".

Europæisk Folkeblad nr. 7 2015
"Efter afstemningen om retsforbeholdet: En sejr for demokratiet", "Tyskerne er misundelige på dansk demokrati" og "Polen siger nej til flygtningekvoter".

Europæisk Folkeblad nr. 6 2015
"Skal Kansler Merkel bestemme over den danske udlændingepolitik?", "Læs om den vigtige afstemning" og "Derfor skal vi beholde vores retsforbehold".

Europæisk Folkeblad nr. 5 2015
"Morten Messerschmidt: Vi er Holger Danske", "Fup og fakta om retsforbeholdet" og "'Uvildige' eksperter vildleder om EU".

Europæisk Folkeblad nr. 4 2015
"Status fra MEP-gruppen på sommergruppemødet i Skagen", "Obligatoriske alkolåse i lastbiler" og "Flygtningestrømme understreger behov for grænsekontrol".

Europæisk Folkeblad nr. 3 2015
"Stor sejr til Dansk Folkeparti - nu kan vi stille krav", "Festligt Folkemøde på Bornholm" og "Udlandets reaktioner på det danske valg".

Europæisk Folkeblad nr. 2 2015
"EU-regler truer studenterkørsel i veteranbiler", "Pas på i sommerferie: Mobilregningen bliver ikke billigere" og "Retsforbeholdet - det kæmper DF for".