Christiansborg, onsdag den 28. september 2016

Pressemeddelelse

Ordførerrokade hos DF

Dansk Folkepartis folketingsgruppe rykker pr. 5. oktober 2016 lidt rundt på diverse ordførerposter. Jeppe Jakobsen bliver ny ældreordfører og ordfører for veteranerne, mens Claus Kvist Hansen bliver ordfører for social dumping.

- Vi har i forlængelse af vores heldagsgruppemøde i Glumsø i går valgt at blande kortene lidt. Jeg er sikker på, at Claus Kvist Hansen bliver et stærkt kort for DF i forhold til at gøre noget ved social dumping, idet han har en baggrund som jurist og i øvrigt interesser sig meget for EU-forhold, siger Dansk Folkepartis gruppeformand Peter Skaarup.

Peter Skaarup har også store forventninger til Jeppe Jakobsen.

- Jeppe Jakobsen viste hurtigt efter valget til Folketinget sit talent og engagement, og med en fortid i vores forsvar, hvor han har været sekundløjtnant, har han selvfølgelig vores veteraners ve og vel meget på sinde. Desuden brænder han, som alle i Dansk Folkeparti, for, at vores ældre har de bedst mulige forhold, siger Peter Skaarup.

Pernille Bendixen bliver fremover familie- og børneordfører, hvor hun i dag er børneordfører.

- Pernille Bendixens hjerte brænder for vilkårene på hele børne- og ungeområdet, og med det engagement er det derfor naturligt, at hun overtager familieområdet også, slutter Peter Skaarup.

Alex Ahrendtsen tager orlov fra Folketinget frem til 23. december 2016. I den periode vil Jens Henrik Thulesen Dahl fungere som folkeskoleordfører, mens Morten Marinus overtager posten som kulturordfører.

Carsten Kudsk, viceborgmester i Nyborg Kommune, indtræder som 1. suppleant i Fyns storkreds i DF's folketingsgruppe under Alex Ahrendtsens orlov.
 
 
 
 
 Tilbage
 Print