Christiansborg, onsdag den 20. april 2016

 

 

  PRESSEMEDDELELSE

 

 

 

Rokade hos DF

 

Dansk Folkeparti laver nu en mindre rokade. Det er DF’s finansordfører- og landbrugsordfører, René Christensen, som nu siger farvel til posten som landbrugsordfører og posten som formand for Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg. Det bliver Lise Bech, nuværende fødevareordfører, som overtager tjansen som landbrugsordfører, mens miljøordfører Pia Adelsteen bliver Dansk Folkepartis nye formand for Miljø- og Fødevareudvalget.

 

-          Jeg har valgt at hellige mig finansordførerskabet, da det er et meget stort og omfattende ordførerskab. Jeg må sige, at det er med et vist vemod, at jeg siger farvel til ordførerposten og formandsposten, for landbruget er et område, som jeg virkelig brænder for. Det både tror og håber jeg, at alle, der kender til mit virke, vil være enige i, siger René Christensen.

 

René Christensen fortsætter som menigt medlem i Miljø- og Fødevareudvalget, hvorfra han fortsat vil beskæftige sig med området.

 

Pia Adelsteen og Lise Bech meddeler, at de er meget glade for deres nye poster.

 

-          Det er stort for et medlem af Folketinget at være formand for et udvalg, og jeg er meget beæret over, at jeg har fået den tillid. Det er en stor opgave, men jeg har efterhånden en del års politisk erfaring, så jeg er sikker på, at jeg vil løfte den på bedste vis, siger Pia Adelsteen.

 

Lise Bech tilføjer.

 

Danmark er jo traditionelt et landsbrugsland, og posten som landbrugsordfører er meget vigtig. René Christensen har gjort et fortrinligt arbejde, og det er i overført betydning nogle store sko, som han efterlader sig. Jeg vil klø på og arbejde stenhårdt for at fylde dem godt ud. Det er en udfordring, som jeg ser meget frem til at løfte, siger Lise Bech.

 Tilbage
 Print