Formand
Peter Sørensen
Tlf: 20341288
 

Om Thisted Lokalforening


Thisted lokalforening repræsenterer Dansk Folkeparti i Thisted kommune. Geografisk dækker foreningen hele Thy, altså de tidligere Hanstholm, Thisted og Sydthy kommuner. Lokalforeningen blev stiftet i foråret 2000 og har i dag omkring 200 medlemmer. Derudover har vi 4 medlemmer af Thisted kommunalbestyrelse samt et medlem af Nordjyllands regionsråd. 

Vi har jævnligt aktiviteter og møder såvel i lokalforeningen som i landsorganisationen for vores medlemmer. Foruden partiets landsdækkende medlemsblad Dansk Folkeblad holdes medlemmerne i Thy også orienteret via lokalforeningens nyhedsbreve.

Vi betragter lokalforeningerne som en del af det nødvendige fundament for Dansk Folkeparti og det politiske arbejde, og vi hører derfor gerne fra medlemmer, såvel nye som gamle, som har lyst til aktivt at deltage i foreningsarbejdet.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller et andet medlem af bestyrelsen for at høre mere om lokalforeningen eller andet.

Godt Nytår
Godt Nytår 
Tak for året som gik. Som jo har været et spændende år, med næsten hel ny bestyrelse, Grundlovsmøde med Martin Henriksen som gæstetaler. Et Årsmøde hvor en ny maskot blev præsenteret- Katten Mark, gode taler blev holdt, samt en fest i selskab med Stig Rossen. 
Derudover har det været et travlt efterår, hvor kommunalvalget var på plakaten. Mange spændende vælgermøder rundt om i Thy, hvor vi mødte gode spørgsmål fra engagerede deltagere. Nogle emner var ens uanset hvor vi var, men bestemt også emner der lige netop optog jer, hvor i/du bor. Valgdagen var også en rigtig god dag, hvor i kom og stemte. Og hvor der var mulighed for at få en lille snak. Vi endte med at få 3 mandater, Ib Poulsen,Peter Sørensen og Kaj Kirk. Kommunen fik en ny Borgmester Ulla Vestergaard (A) 1. Viceborgmester Niels Jørgen Pedersen (V) derudover fik vi en 2. Viceborgmester Lene Keldgaard (C)
Året i Dansk folkeparti Thisted og Morsø lokalforening blev sluttet af med en rigtig hyggelig julefrokost på Vildsund Færgekro.
Meget er nyt i kommunen når rådhusklokkerne slår 12 på søndag.Så det bliver spændende at se hvad den nye kommunalbestyrelse kan og vil. Vi glæder os til at komme igang med bestyrelsesarbejdet i det nye år og arbejde for og med dig.
Rigtig godt Nytår 
Ønskes i af 
Bestyrelsen i DF- Thisted
Læs mere om
Lokalbestyelsen
Medlemmer af kommunalbestyrelsen
Vores folketingsmedlem - Lise Bech
Besøg Lise Bechs Facebook side
Mailadresser 
Bliv medlem af Dansk Folkeparti
Kommunalvalg 2017
Vis arkiv 
Arrangementer
Læserbreve
Julehilsen fra Lise Bech 
Læserbrev af Ib Poulsen 
"Venstre når bunden" af Ib Poulsen
Vis arkiv 
Afholdte arrangementer
Julefrokost 
Cafeaften 7. sep. 2017 
Indkaldelse til generalforsamling d. 23. marts 
Vis arkiv 
Afholdte valg
Peter Sørensen og Lise Bech
Peter Sørensen Borgmesterkandidat 
Flemming og Ib
Folkeafstemning om retsforbeholdet d. 3. december 2015
Folketingsvalget d. 18. juni 2015
Europa-Parlamentsvalget 2014
Resultater af kommunal- og regionrådsvalget 2013
Kandidatlisten 2013
Galleri
Julefrokost 2017
ValgCafe Agger
Cafeaften 7.9.2017
Kommunalvalg 2017
Grundlovsmøde 2017
Grundlovsmøde i Hyttefadet 2015
På besøg ved TV MIDTVEST
Besøg af Kristian Thuelsen Dahl
Sommermøde 2012
GRundlovsmøde 2012
Facebook konkurrence
Vedtægter
Lokale vedtægter

Thisted Lokalforening